top of page
IMG_8944-bewerkt.jpg

Newborn

De komst van een baby is een onvergetelijk moment dat gekoesterd moet worden, en een fotosessie biedt de perfecte gelegenheid om die eerste, tere momenten vast te leggen. Tijdens deze sessie leg ik niet alleen de schattige details van jullie pasgeborene vast, maar ook de intieme connectie tussen jullie als ouders en jullie pasgeboren kindje. Laten we samenwerken om een tijdloze herinnering te creëren aan deze unieke fase van het ouderschap. Een newbornshoot is meer dan alleen foto’s; het is een investering in het vastleggen van de puurheid en tederheid van jullie nieuwe avontuur als gezin.

Newbornshoots zijn shoots voor baby'tjes tussen 5 en 10 dagen oud.

JulieMatthysPhotography_Julien-031 kopie.jpg
IMG_7636-bewerkt.jpg
JulieMatthysPhotography_George-054.jpg
IMG_7741.jpg
IMG_8843-bewerkt.jpg
IMG_8965-bewerkt.jpg
JulieMatthysPhotography_Francoise-009 kopie.jpg
IMG_7607-bewerkt.jpg
IMG_7612.jpg

de studio.

Wanneer je een newbornshoot boekt, verwelkom ik je heel graag in mijn studio in Kruisem.  Mijn happy place! 

De studio is een ruimte  dat volledig is gebouwd naar de noden voor een shoot. Heel veel daglicht, lichte kleuren, houten vloer, witte muren,... Het perfecte decor dus! 

Naast het visuele plaatje dat volledig klopt, is uiteraard ook al het praktische in orde. Tijdens een newbornshoot wordt de ruimte verwarmd tot ongeveer 23 graden zodat jullie kleintje zeker geen koud heeft.  Koffie, water en kleine versnaperingen staan klaar om jullie een heel ontspannen, aangename voormiddag te bezorgen! 

IMG_7905.jpg

de shoot.

Boek je een shoot bij mij, dan kies je voor een stijl dat tijdloos is en waarbij de focus ligt op jullie kindje en niet op alles daarrond. We gebruiken neutrale tinten (wit/beige) en heel weinig accessoires, maar poseren jullie kindje in opgekrulde (weliswaar heel natuurlijke) posities voor jullie kindje aangezien hij/zij 9 maand lang op deze manier in de buik zat.

Bij voorkeur slaapt jullie kindje, maar ook als hij of zij beslist dat het absoluut geen tijd is voor een dutje kunnen we mooie beelden maken.

Wanneer dit het geval is, gaan we meer gaan werken met de handen van de ouders om jullie kindje te ‘poseren’. Ook zal er in dat geval sneller over gegaan worden naar gezinsfoto’s en wie weet valt jullie kindje dan in slaap.

Tijdens een newbornshoot leggen we niet alleen beelden vast van de baby zelf, maar nemen we ook de tijd om jullie gezin op een spontane manier vast te leggen. Geen gestileerde portretten, maar juist de intieme momenten zoals ze zich natuurlijk voordoen. Jullie kleintje dichtbij, veilig in zijn of haar omgeving, omringd door de liefdevolle handen van papa en de warme armen van mama. We maken ook zeker tijd voor foto’s met eventuele broers en/of zussen.

IMG_2120-bewerkt.jpg

de client closet.

“In de studio zijn diverse kledingopties beschikbaar die tijdens de fotosessie gedragen kunnen worden. Zowel voor baby’s (0-12 maanden) als voor moeders is er een assortiment dat perfect geschikt is voor een mooie fotoshoot. De jurken en pakjes zijn zorgvuldig gekozen in harmonieuze kleuren, waardoor we een prachtige samenhang in de foto’s kunnen creëren. Alle damesjurken zijn one-size-fits-all en geschikt voor zowel zwangere als niet-zwangere vrouwen.”

nadien.

Na de shoot begint het eigenlijk pas voor mij. Alle beelden moeten worden ingeladen, geselecteerd en bewerkt. Dit is een heus werkje en daar kruipt dus bijgevolg ook wat tijd in.

 

Om jullie niet met lege handen achter te laten voor een paar weken, lever ik binnen de week een 5-tal foto’s af in collage-vorm. Op deze manier krijgen jullie al een klein voorsmaakje van hoe het resultaat er zal uitzien, maar nadien heb ik wel eventjes jullie geduld nodig!

Voor het afwerken van de foto’s reken ik 3 tot 4 weken. Je leest het goed, afwerken. Bij een newbornshoot kies ik ervoor om de foto’s allemaal af te werken al voor ik ze jullie doorstuur om de selectie te maken. Tussen de beelden die uit mijn camera komen, en de beelden die ik jullie doorstuur zit een enorm verschil, dus laat ik jullie liever een selectie maken op basis van het afwerkte beeld. Dit wil ook zeggen dat jullie de beelden zo goed als onmiddellijk ontvangen nadat jullie de selectie doorgestuurd hebben en de factuur in orde is.

Jullie ontvangen een persoonlijke galerij met alle door mij geselecteerde beelden, en hieruit mogen jullie dan kiezen welke foto's jullie wensen aan te kopen. Naargelang het aantal foto's kom je in een bepaald pakket. De geselecteerde beelden worden na het betalen van de factuur doorgestuurd en kunnen gedownload worden.

Als kers op de taart ontvangen jullie ook nog een album en indien gewenst kan er ook samen gekeken worden voor extra fotoproducten.

Scherm­afbeelding 2024-01-25 om 10.05.34.png

Jouw investering als een tastbare herinnering

◦ shoot van +/- 3 uur

◦ gebruik van alle props in de studio

◦ Toegang tot de cliënt closet

◦ Nauwkeurige selectie en nabewerking

◦ Persoonlijke galerij met de gekozen beelden

◦ Een mini-album met daarin je geselecteerde beelden

12 afgewerkte beelden

◦ Mogelijkheid tot het bijbestellen van losse digitale beelden aan €20/stuk

PAKKET 1

- €375

◦ shoot van +/- 3 uur

◦ gebruik van alle props in de studio

◦ Toegang tot de cliënt closet

◦ Nauwkeurige selectie en nabewerking

◦ Persoonlijke galerij met de gekozen beelden

◦ Een luxe album met daarin 30 door jou geselecteerde beelden

ALLE afgewerkte beelden

PAKKET 2

- €495

Bij boeking wordt een voorschot van €150 aangerekend.

bottom of page