top of page

Baby & Milestone

Een babyshoot is voor baby'tjes tussen de 3 en 7 maand. 

Vanaf je kindje zelfstandig kan zitten ben je welkom voor een milestone sessie. (kindjes maximum 14 maand oud)

Baby

Een babyshoot rond 3 maand in de studio biedt een prachtig alternatief voor een newbornshoot, ideaal voor ouders die verlangen naar foto’s waar hun kleintje al wat ouder is en meer interactie toont. Laat je deze sessie daarentegen doorgaan rond de 6 maanden, kan hij de perfecte aanvulling zijn op de newbornshoot en de volgende mijlpaal vastleggen. 

 

Tijdens de shoot leggen we  niet alleen individuele portretten van jullie kindje vast, maar ook hartverwarmende gezinsfoto’s. De studioomgeving biedt een perfecte setting, en om de poses extra dynamiek te geven, wordt er volop gebruik gemaakt van de liefdevolle handen van de ouders. Zo ontstaat een unieke serie beelden die de bijzondere mijlpalen van jullie kleine spruit op een prachtige manier vastlegt.

IMG_4030-bewerkt.jpg

Jouw investering als een tastbare herinnering

◦ shoot van +/- 1 uur
◦ gebruik van alle props in de studio
◦ Toegang tot de cliënt closet
◦ Nauwkeurige selectie en nabewerking
◦ Persoonlijke galerij met de gekozen beelden
◦ Een mini-album met daarin je geselecteerde beelden
12 afgewerkte beelden
◦ Mogelijkheid tot het bijbestellen van losse digitale beelden aan €20/stuk

PAKKET 1

- €275

◦ shoot van +/- 1 uur
◦ gebruik van alle props in de studio
◦ Toegang tot de cliënt closet
◦ Nauwkeurige selectie en nabewerking
◦ Persoonlijke galerij met de gekozen beelden
◦ Een luxe album met daarin 30 door jou geselecteerde beelden
ALLE afgewerkte beelden

PAKKET 2

- €435

Optie cakesmash: +€30

Bij boeking wordt een voorschot van €100 aangerekend.

Milestone

Milestone sessies vinden plaats tussen de 7 en 14 maand. Het is belangrijk dat je kindje volledig zelfstandig recht kan zitten zodat de shoot veilig kan verlopen. Een milestone sessie boek je best 3 maand vooraf.

 

Wil je graag een shoot speciaal voor de eerste verjaardag? Dan gaat deze door ongeveer een maandje vooraf. Op deze manier heb je de foto's nog op tijd als je hiervan uitnodigingen wil maken.

De foto's worden genomen op een neutrale achtergrond. Met allerlei attributen zoals rieten mandjes, schalen, stoeltjes,... maken we een mooie setting. Indien je specifieke wensen hebt mag je deze altijd doorgeven vooraf, dan probeer ik hier rekening mee te houden. Aangezien de aandachtspanne van een baby van ongeveer 9 maand niet zo lang is, gaan we ook geen uren foto's nemen. We wisselen voortdurend van setting waardoor je een mooie variatie krijgt in foto's.

JulieMatthysPhotography_Julice-02 (1) kopie.jpg
JulieMatthysPhotography_Julice-04 kopie.jpg
JulieMatthysPhotography_Julice-013 kopie.jpg

Tijdloze, pure beelden

Tijdens een milestone sessie starten we steeds met het nemen van tijdloze portretten van je kindje. Zonder al te veel decoratie, gewoon jullie kindje en al zijn/haar nieuwsgierige blikken. Voor we echt van start gaan laten we jullie kindje wennen aan de nieuwe omgeving.

We maken gebruik van enkele attributen zoals mandjes, dekentjes, houten speelgoed om zo een mooi maar neutraal decor te maken.

Tijdens een milestone sessie laten we het poseren achterwege. We laten de kindjes spelen en ontdekken zodat we ze op beeld kunnen zetten zoals ze echt zijn. Een grote glimlach leggen we uiteraard graag vast, maar ook die serieuze blik levert prachtige beelden op.

Gezinsfoto's

De nadruk ligt zeker en vast op jullie kindje tijdens dit soort shoot, maar we maken met heel veel plezier ook tijd om jullie als gezin nog eens vast te leggen. Ook hier gaan we niet gaan poseren. We gooien de kindjes in de lucht, houden knuffelsessies, kietelen, ... alles om de kindjes te laten lachen. Spontaan en speels, zo heb ik het het liefst! 

JulieMatthysPhotography_Julia-04 kopie.jpg
JulieMatthysPhotography_Julia-02 kopie.jpg
JulieMatthysPhotography_Julia-07 kopie.jpg
JulieMatthysPhotography_Julia-05 kopie.jpg

Cakesmash

Kies je voor een cakesmash, dan gaan we na het nemen van de tijdloze foto's over tot het echte 'smashen' van de cake! Sommige kindjes gaan hier volledig voor en laten de taart door heel de ruimte vliegen, andere kindjes genieten van een stukje taart. Alles mag en alles kan! We gaan hier niet forceren en volgen volledig hun tempo. Als resultaat krijgen we ongetwijfeld schattige beelden! 

De taart is reeds voorzien in de studio, dus jullie moeten hier niet zelf voor zorgen! 

JulieMatthysPhotography_Julice-024 kopie.jpg
JulieMatthysPhotography_Julice-021 kopie.jpg
JulieMatthysPhotography_Julice-026 kopie.jpg
JulieMatthysPhotography_Julice-019 kopie.jpg
JulieMatthysPhotography_Julice-018 kopie.jpg

Melkbadje

Als kers op de taart kan je ervoor kiezen om je kindje aan het einde van de shoot ook nog even een badje te laten nemen. 

Twee vliegen in één klap; je kindje amuseert zich nog even te pletter en hij/zij is ook onmiddellijk proper! 

JulieMatthysPhotography_Leo-017.jpg
JulieMatthysPhotography_Leo-021.jpg
bottom of page