top of page
JulieMatthysPhotography_Julien-031 kopie.jpg
JulieMatthysPhotography_MiekeAxters-011.jpg

Tell me your story!

Echte verhalen, echte emoties

Jullie verhaal vertellen aan de hand van beelden, dat is wat ik wil doen!  Jullie gezin vastleggen zoals jullie echt zijn. De lieve knuffels, de papa's die met hun zoon of dochter ravotten, maar ook de momenten dat een tweejarige beslist om zijn 'ik ben twee en ik zeg nee' momentje in te lassen. Het hoort er allemaal bij en het is het allemaal meer dan waard om vast te leggen. Want dit zijn toch de momenten die je later nog eens wil herbeleven?

Elke dag opnieuw word je ermee geconfronteerd dat je kinderen heel snel groot worden. Wel, laat mij er maar voor zorgen dat je herinneringen hebt aan elk moment zodat je nadien nog eens kan terug gekatapulteerd worden!

AANBOD

Waarvoor kan je bij mij terecht?

Laat de hoofdregel zijn; alles met kleine kindjes! Is het nu een gezinsreportage, een newborn of iets compleet anders. Ik houd enorm van de spontaniteit van kleine kinderen. Ze lachen niet naar de camera, ze lachen gewoon omdat ze het leuk vinden. Dus zo lang dit het geval is, ben je meer dan welkom! 

IMG_7607-bewerkt.jpg

NEWBORN

Baby's tussen 5 en 10 dagen oud

JulieMatthysPhotography_Julice-05.jpg

BABY & MILESTONE

Baby's vanaf 3 maand

JulieMatthysPhotography_Elke_kleur-3 kopie.jpg

FAMILY & PREGNANCY

Gezinnen & koppels

JulieMatthysPhotography_MiekeAxters-026_edited.jpg
JulieMatthysPhotography_George-054.jpg
De online agenda

Boek hier rechtstreeks je shoot in!

Heb je mijn aanbod bekeken en ben je zeker van je shoot? Dan kan je heel eenvoudig je plaatsje reserveren! Dit kan via de link hieronder, zo kom je in mijn online agenda terecht. Past er voor jou geen enkel vooropgesteld moment? Laat dan eventjes een berichtje achter via het contactformulier en dan zoeken we samen naar een gepaste datum! 

bottom of page