top of page
JulieMatthysPhotography_MiekeAxters-042.jpg

Family & Pregnancy

Investeren in een fotoreportage is meer dan alleen het vastleggen van beelden; het is het bewaren van de emoties, de verhalen, en de evolutie van jullie gezinsverhaal. Het is een waardevolle nalatenschap die generaties lang kan worden doorgegeven, waardoor de rijke geschiedenis van jouw gezin levendig blijft. Dus, laat die momenten niet zomaar voorbijgaan, maar leg ze vast op beeld, zodat je altijd kunt terugkeren naar de liefdevolle en vreugdevolle tijden die het fundament van jouw gezin hebben gevormd.”

Pregnancy

Geniet van dit bijzondere hoofdstuk in je leven door de magie van de zwangerschap vast te leggen. Of het nu je eerste, tweede of laatste zwangerschap is, ik ben er om je herinneringen voor eeuwig te laten voortleven.

“Of je nu besluit deze kostbare herinneringen alleen, met je levenspartner, of zelfs met oudere kinderen vast te leggen, de keuze is geheel aan jou!

Bovendien heb je de vrijheid om te bepalen of je de fotoshoot in de warme ambiance van de studio wilt laten plaatsvinden, waar we een intieme sfeer kunnen creëren en focussen op de details, of dat je de voorkeur geeft aan een buitenlocatie, waar we de natuurlijke pracht als achtergrond kunnen gebruiken. Beide opties bieden unieke mogelijkheden om de essentie van deze speciale periode vast te leggen, en ik sta klaar om samen met jou de perfecte setting te kiezen die past bij jouw stijl en visie op deze onvergetelijke herinneringen.”

2.jpg

"Voor ons de eerste keer dat we een gezinsfotoshoot deden, maar wat een fantastische ervaring! Julie stelt je zeker op je gemak, het was alsof we elkaar al jaren kenden! Super vriendelijk en joviaal! Ook met de kindjes is ze super! Kers op de taart is natuurlijk de prachtige foto’s! De preview deed ons ongeduldig afwachten naar de rest en kiezen was bijna onmogelijk. Julie is een krak in haar vak! Wij komen sowieso terug!"

- E.L.

1-013 kopie.jpg

Family

Elk gezin is uniek, en elk jaar dat voorbijgaat brengt nieuwe veranderingen en groei met zich mee. Te midden van ons hectische leven en de chaos vergeten we soms om even stil te staan en van de kostbare momenten te genieten.

Ik ben oprecht van mening dat door een fotosessie met mij te plannen, ik jullie op een authentieke manier kan vastleggen. Dit geeft jullie even de kans om de pauzeknop in te drukken en deze momenten voor altijd te koesteren.

Of jullie nu een favoriete locatie hebben, op een groot terrein wonen, of gewoon plezier willen hebben aan het strand, ik sta voor jullie klaar. Aarzel niet om grootouders mee te nemen, zodat ook zij kunnen genieten van wat ze samen met jullie hebben opgebouwd.

Op zonnige dagen gaan we bij voorkeur een uurtje voor zonsondergang op pad om jullie gezin vast te leggen in de prachtige, ondergaande zon. Bij bewolkte of mistige dagen kijken we naar het klaarste moment van de dag. 

JulieMatthysPhotography_MiekeAxters-017.jpg
JulieMatthysPhotography_MiekeAxters-002.jpg
JulieMatthysPhotography_MiekeAxters-011.jpg
JulieMatthysPhotography_MiekeAxters-026_
JulieMatthysPhotography_MiekeAxters-023.jpg
JulieMatthysPhotography_MiekeAxters-042_

Jouw investering als een tastbare herinnering

◦ shoot van +/- 1 uur
◦ gebruik van alle props in de studio
◦ Toegang tot de cliënt closet
◦ Nauwkeurige selectie en nabewerking
◦ Persoonlijke galerij met de gekozen beelden
◦ Een mini-album met daarin je geselecteerde beelden
12 afgewerkte beelden
◦ Mogelijkheid tot het bijbestellen van losse digitale beelden aan €20/stuk

PAKKET 1

- €275

◦ shoot van +/- 1 uur
◦ gebruik van alle props in de studio
◦ Toegang tot de cliënt closet
◦ Nauwkeurige selectie en nabewerking
◦ Persoonlijke galerij met de gekozen beelden
◦ Een luxe album met daarin 30 door jou geselecteerde beelden
ALLE afgewerkte beelden

PAKKET 2

- €435

Bij boeking wordt een voorschot van €100 aangerekend.

bottom of page