Newborn

Een klein woordje uitleg


Newbornshoots gaan door binnen de periode van 5-10 dagen na de geboorte. Ik weet, dit schrikt soms af, maar we doen dit omdat de baby tijdens deze periode nog heel goed door slaapt. Daarnaast is een baby in het begin ook nog heel erg flexibel en is het liggen in een bolletje heel vertrouwd en allesbehalve oncomfortabel.

Aangezien de shoot zo snel na de bevalling doorgaat, is het noodzakelijk om deze reeds voor je bevalling vast te leggen. De meeste newbornshoots worden geboekt rond 16 weken zwangerschap aangezien de plaatsjes heel beperkt zijn en bijgevolg ook heel snel weg zijn.

Jullie kindje bepaalt hoe de reportage verloopt. We letten goed op de signalen die jullie baby ons geeft om de reportage zo comfortabel en soepel mogelijk te laten verlopen. Heeft jullie baby honger? Dan gaan we voeden. Vindt hij of zij een pose niet fijn? Dan doen we die niet. We doen ​enkel veilige poses, onze ogen zijn constant gericht op de baby en we zorgen voor een comfortabele omgevingstemperatuur.

Omdat ik weet hoe nieuwsgierig jullie zijn na de reportage en eigenlijk niet kunnen wachten op de foto's, plaats ik meestal op dezelfde dag nog een eerste preview van jullie reportage. Jullie ontvangen binnen de week een link naar de persoonlijke galerij waarin jullie aan de slag gaan voor de selectie.Het duurt ongeveer 2 a 3 weken voordat jullie galerij met foto's klaar is en jullie de bewerkte foto’s kunnen bewonderen.