Oh hey!


Mijn naam is Julie en ik ben het gezicht achter JulieMatthysPhotography! In augustus 2018 startte ik mijn eigen zaak en heb daar nog geen seconde spijt van gehad. De interesse in fotografie is er altijd geweest.Ik was de persoon die elk moment wou vastleggen op een verjaardagsfeestje en mijn vriendinnen hebben honderden keren moeten ‘poseren’ voor mijn lens. Het terugzien van die foto’s zorgt voor pure nostalgie en ik besef dat die herinneringen nog veel meer waarde zullen hebben over enkele tientallen jaren. 

Zo’n herinneringen wil ik ook geven aan anderen. Het klinkt misschien wel cliché, maar kindjes worden écht enorm snel groot en die foto’s zorgen voor tastbare herinneringen die je even kunnen terugbrengen naar de periode waarin ze nog klein waren.

Lieve woorden

Lieve woorden

“Als "pushpresent" kreeg ik een newbornshoot cadeau van mijn man. Het was een mooie ervaring die prachtige foto's opleverde van onze dochter en ons nieuw gezinnetje.
De professionaliteit waarmee Julie omging met onze dochter was schitterend! De rust zelve. Geen probleem om tussendoor onze hongerige dochter borstvoeding te geven, geen probleem als ze een 'ongelukje' had nadien 😉 Julie heeft dit steeds met de grootste glimlach aangepakt! Een echte aanrader”