DebbyVandeleurPhotography-43.jpg

NEWBORN & GEZINSFOTOGRAAF

DebbyVandeleurPhotography-08.jpg

hey there!

I'M JULIE

Mijn naam is Julie en ik ben het gezicht achter JulieMatthysPhotography! In augustus 2018 startte ik mijn eigen zaak en heb daar nog geen seconde spijt van gehad. De interesse in fotografie is er altijd geweest.Ik was de persoon die elk moment wou vastleggen op een verjaardagsfeestje en mijn vriendinnen hebben honderden keren moeten ‘poseren’ voor mijn lens. Het terugzien van die foto’s zorgt voor pure nostalgie en ik besef dat die herinneringen nog veel meer waarde zullen hebben over enkele tientallen jaren. 

Zo’n herinneringen wil ik ook geven aan anderen. Het klinkt misschien wel cliché, maar kindjes worden écht enorm snel groot en die foto’s zorgen voor tastbare herinneringen die je even kunnen terugbrengen naar de periode waarin ze nog klein waren.

I CAN'T IMAGINE DOING ANYTHING ELSE

ELKE SHOOT OPNIEUW REALISEER IK ME WAT VOOR EEN FANTASTISCHE JOB IK HEB. ALS GEZINSFOTOGRAAF GROEI JE MEE MET GEZINNEN EN ZIE JE DE KINDJES GROOT WORDEN. IK ZOU NIET LIEVER DOEN DAN OOIT OOK HUN KINDJES TE MOGEN VASTLEGGEN.

DebbyVandeleurPhotography-22.jpg

I LOVE WORKING WITH PEOPLE WHO

find joy in the little things

Ik heb altijd al een liefde gehad voor tastbare herinneringen. Ik kon uren in fotoalbums bladeren en samen met mijn ouders even terugdromen naar het moment van toen. Deze liefde probeer ik door te geven aan iedereen rondom mij. In een wereld waar alles snel moet gaan, staan we te weinig stil bij de kleine zaken. Met albums kunnen we nadien deze momenten toch nog even herbeleven. 

IMG_5987.jpg
IMG_5997.jpg

MORE ABOUT ME

FAVORIET MOMENT OM TE SHOOTEN

'S ochtends bij zonsopgang

LOCATIE OP WISH-LIST OM OOIT TE SHOOTEN

Canada met een fantastisch uitzicht

FAVORIETE SHOOT

Newborns stelen telkens mijn hartje

FAVORIETE SHOOTLOCATIE

Heide en zand

martin-pechy-1IwBabyMXAA-unsplash.jpg

READY TO MAKE MAGIC TOGETHER?

let's talk