Milestone

Een klein woordje uitleg.


Milestone sessies vinden plaats tussen de 6 en 12 maand. Het is belangrijk dat je kindje volledig zelfstandig recht kan zitten zodat de shoot veilig kan verlopen. Een milestone sessie boek je best 3 maand vooraf.


Wil je graag een shoot speciaal voor de eerste verjaardag? Dan gaat deze door ongeveer een maandje vooraf. Op deze manier heb je de foto's nog op tijd als je hiervan uitnodigingen wil maken.

De foto's worden genomen op een neutrale achtergrond. Met allerlei attributen zoals rieten mandjes, schalen, stoeltjes,... maken we een mooie setting. Indien je specifieke wensen hebt mag je deze altijd doorgeven vooraf, dan probeer ik hier rekening mee te houden. Aangezien de aandachtspanne van een baby van ongeveer 9 maand niet zo lang is, gaan we ook geen uren foto's nemen. We wisselen voortdurend van setting waardoor je een mooie variatie krijgt in foto's.


Omdat ik weet hoe nieuwsgierig jullie zijn na de reportage en eigenlijk niet kunnen wachten op de foto's, plaats ik meestal op dezelfde dag nog een eerste preview van jullie reportage. Jullie ontvangen binnen de week een link naar de persoonlijke galerij waarin jullie aan de slag gaan voor de selectie. Het duurt ongeveer 2 a 3 weken voordat jullie galerij met foto's klaar is en jullie de bewerkte foto’s kunnen bewonderen. Het fotoboekje wordt hierna ook ontworpen en alles wordt besteld.